Voetbalkamp 2020

12 februari 2020 17:25

Wat?
Dit jaar organiseren we opnieuw een supertof voetbalkamp :-) 

NIEUW = ons kleuterkamp! Kinderen van 3,5 tot 5 jaar kunnen inschrijven voor een schitterende week waarin omnisport gecombineerd zal worden met creatief knutselen. Er zal telkens rond een leuk thema gewerkt worden... Voor het kleuterkamp beperken we ons tot 24 deelnemers. 

Voor de deelnemers vanaf 5 jaar wordt er uiteraard veel voetbal voorzien. We combineren voetbal in de voormiddag (penaltycup – wedstrijdvormen – dribbel en pas oefeningen...) met andere spelen en activiteiten in de namiddag (oa. tikspelen – laddercompetities...). We gaan ook 1 maal in de week gaan zwemmen en nadien gaan we ons uitleven in het Veltembos voor wat toffe avontuurspelen. 

Voor de oudsten van het kamp (vanaf 12 jaar) voorzien we uiteraard ook voetbal op hun niveau gekoppeld aan een avontuurlijke dag in "De Kijkuit" in Beernem. Zwemmen staat eveneens op deze drukke agenda. 

Wie? 
Meisjes en Jongens van 3,5 jaar tot 16 jaar (niet-aangeslotenen zijn ook zeker welkom!)

Waar?
Voetbalterreinen in Moerkerke

Praktisch?
Er wordt een warme maaltijd (Slagerij Brecht) voorzien over de middag voor alle deelnemers (of een picknick als we ergens een ganse dag verblijven). Er zal steeds water ter beschikking klaar staan. Andere (eventueel gezonde) dranken breng je van thuis mee. In de voormiddag zal er in de pauze een koek en stuk fruit voorzien worden. 

Inschrijven?

  1. Zend een email met alle gegevens (naam/familienaam/adres/geboortedatum en GSM) naar desender.wim@skynet.be;
  2. Prijs is 135 euro per deelnemer (vanaf 3 deelnemers vanuit het zelfde gezin is de 3e deelnemer aan de halve prijs). Je schrijft over op rekeningnummer BE38 8637 2801 9772; 
  3. Je bent ingeschreven wanneer er een email werd verstuurd en een overschrijving is gebeurd;
  4. Hopelijk tot dan !